Creëren in de wereld

Avatar gevorderde trainingen

Vragen?

+31 6 46 28 62 51

Avatar® Master Cursus

In Avatar Deel 4A leer je de wereld te bekijken vanuit een bredere invalshoek dan alleen die van jezelf. Je leert om succesvoller te zijn in groepen en effectiever en beter samen te werken. Als je wilt kun je met deze cursus een licentie behalen, waardoor je ook anderen kunt trainen in de basiscursus. De Avatar Master cursus geeft toegang tot de volgende voortgezette trainingen.

Meer over de Avatar Master Cursus

Avatar® Professional Cursus

Avatar® Deel 4B draait om persoonlijk leiderschap. De tools die je hier leert, bieden je ondersteuning om je talenten succesvoller in te zetten. Dit maakt je sterker bij het aangaan van de uitdagingen van het leven en versterkt je vermogen om dankbaar, waarderend en verbindend te zijn.

Meer over de Avatar Professional Cursus

Avatar® Wizard Series

In de Wizard Series (Deel 5), ga je nog dieper in op de mogelijkheden van je mind. Je leert de werkelijke kracht ervan ontdekken én op het juiste moment in te zetten. De Wizard Series is voornamelijk gericht op het creëren van verandering voor jezelf en mensen om je heen, vanuit een groter perspectief.

Meer over de Avatar Wizard Series

De Integriteitscursus voor Avatar® Masters

In de Integriteitscursus – gebaseerd op het boek ‘De zeven zuilen van verlichting’ van Harry Palmer – ga je specifiek kijken naar de patronen die je in de weg zitten om eerlijk te zijn. Je krijgt meer vat op kritiek en meningsverschillen en maakt ruimte voor focus en creatieve energie.

Meer over de Integriteitscursus voor Avatar Masters