Jouw Bron om het meest krachtige Zelf-Ontwikkelingsprogramma dat er is te onderzoeken.

Jouw Bron om het meest krachtige Zelf-Ontwikkelingsprogramma dat er is te onderzoeken.

over Harry Palmer

Harry Palmer, Auteur van de Avatar MaterialenIn 1986 creëerde een leraar genaamd Harry Palmer de Avatar® Cursus. In datzelfde jaar richtte hij Star’s Edge International op, de onderneming voor cursusmanagement die het geven van de Avatar Materialen superviseert. Harry's publicaties leveren een fundamentele bijdrage aan het groeiend geheel van kennis, oefeningen en processen gericht op zelfontwikkeling. Veel individuen en bedrijven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling hebben zijn ideeën overgenomen.

Harry Palmer gaat eenvoudig gekleed, leeft eenvoudig en vergeet niet om de deur open te houden voor vrouwen. Hij kijkt je steeds aan als je praat en je krijgt het gevoel dat hij geïnteresseerd is in wat je te zeggen hebt, wat inderdaad zo is. In fel contrast daarmee, is hij ook de CEO van een snel groeiende internationale onderneming en de onverwachte erfgenaam van een prestige dat ooit alleen maar weggelegd was voor prominente spirituele leiders. De publicaties van deze eenvoudige man creëren een beweging die de hele planeet verovert.

Zijn bestseller Leven Uit Vrije Wil* (momenteel verkrijgbaar in 20 talen) geeft een beschrijving van zijn persoonlijke pad naar verlichting en van de daarop volgende inzichten die de grondslag zijn gaan vormen van de driedelige, negendaagse Avatar Cursus. (Een bekende professor in de alfawetenschappen omschrijft de Avatar Cursus als: "… een elegante mix van Oosterse filosofie en Westerse cognitieve psychologie die een snelle, ervaringsgerichte route verschaft naar herstel van zelfsturing.")

*eLiving Deliberately - downloadable

Harry's hoogste doel is om bij te dragen aan de creatie van een verlichte planetaire beschaving. Dit doel wordt omarmd door duizenden mensen die Avatar hebben gedaan uit 71 landen.

In een privé interview sprak Harry Palmer over zijn strategie om bij te dragen aan een verlichte planetaire beschaving:

Q. De eerste vraag is waarom?

Harry: Ik heb een heleboel dingen gedaan in mijn leven en in de meeste gevallen was ik succesvol. Maar de onderneming die me werkelijk enthousiast maakt, die mij een goed gevoel geeft in mijn ziel, is bij te dragen aan de creatie van een verlichte planetaire beschaving. Het is een motivatie die uit iets voortkomt dat dieper en puurder is dan dienstbaarheid aan jezelf.

Q. Hoe beschrijf je jezelf?

Harry: Dat zou ik niet willen…(lacht) Oké, goed dan. Als een gedreven visionair! Die visionaire kant is er, omdat ik geloof in een verlichte planetaire beschaving. Ik geloof dat het zal gebeuren. Die gedreven kant is er, omdat ik me er actief aan committeer en ik de dingen waarin ik geloof niet opgeef. 

Q. Hoe ziet jouw plan om te slagen waar anderen falen eruit?

Harry: Mijn plan is simpel: help de mensen naast je om wakker te worden en uit hun Darwinistische, mentale droomtoestand te stappen. En nadat zij zich realiseren wie ze werkelijk zijn, waar ze zijn en wat er gaande is, laat je ze zien hoe ze hun ‘lessen’ kunnen doorgeven. Natuurlijk, als je wilt dat ze hun best doen en een fulltime inspanning leveren, dan zijn er economische en sociale realiteiten die moeten worden mee gewogen en aangepakt. Mensen willen elkaar graag helpen maar ze vinden het ook fijn om comfortabel te leven en zich veilig te voelen onder vrienden. Dus de lessen moeten voor de mensen die ze volgen zodanig waardevol zijn, dat ze er graag een redelijke prijs voor betalen.

Eén van de dingen die ik heb geleerd van het leven is, dat dienstbaarheid aan anderen, als dat goed gebeurt in een levensvatbare economische context, besmettelijk is. Help iemand, toon vriendelijkheid en het volgende wat je ziet gebeuren is, dat ze nagaan hoe ze het kunnen doorgeven aan iemand anders. Dat is mijn strategie om bij te dragen aan een verlichte planetaire beschaving. Ik heb de intentie om, binnen een haalbare economische context, een epidemie van compassie te creëren.

Ga voor meer informatie naar: About Harry Palmer.com (Engels)

 

Voor een lijst met Publicaties, DVD's en CD's van Harry Palmer,
auteur van de Avatar materialen,


Bezoek de boekwinkel

Compassion-banner-vert

avatarepcmedia

more-information