Jouw Bron om het meest krachtige Zelf-Ontwikkelingsprogramma dat er is te onderzoeken.

Jouw Bron om het meest krachtige Zelf-Ontwikkelingsprogramma dat er is te onderzoeken.

Avatar in de Media

Recentelijk is er in verschillende media over Avatar geschreven. Deze verhalen zijn niet altijd op feiten gebaseerd. Dit hebben wij ook bij de makers van deze verhalen aangekaart. Verder zijn er ook vele Avatar cursisten en Avatar Masters in de pen geklommen en hebben hun eigen ervaring vanuit eerste hand over Avatar opgeschreven. Hieronder vind je de brieven en verhalen zodat je zelf een eigen mening kunt vormen.

Met stijgende verbazing

Geachte heer De Jong,

Sinds 9 maart van dit jaar mag de Avatar-organisatie zich in de bijzondere aandacht verheugen van uw krant, en dan in het bijzonder die van de heer Joep Dohmen.

Met stijgende verbazing hebben we die berichtgeving gevolgd.

Lees meer...

Zaken in perspectief

Beste Sietze,

Bijgaand mijn antwoorden op jouw vragen…

Zoals je weet is mijn naam Pieta van der Ham. Ik ben sinds 1991 Avatar trainer en organiseer trainingen in Nederland en daarbuiten. Je kunt me bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ik denk dat het belangrijk is om na alle commotie de zaken in perspectief te zien.

Lees meer...

Aangenaam verrast....

Geachte heer De Jong,

Dank voor uw reactie van eergisteren.

Ik was aangenaam verrast dat u meteen zo voortvarend met onze op- en aanmerkingen aan de slag bent gegaan. De relatief korte tijd dat uw onderzoek heeft geduurd gaf mij minder reden tot enthousiasme.

Lees meer...

Compassion-banner-vert

more-information