Jouw Bron om het meest krachtige Zelf-Ontwikkelingsprogramma dat er is te onderzoeken.

Jouw Bron om het meest krachtige Zelf-Ontwikkelingsprogramma dat er is te onderzoeken.

horizontal2

Klik hier om een GRATIS PDF (engelstalige versie) van de
bestseller Living Deliberately door Harry Palmer te downloaden.

In 1987 ontwikkelde Harry Palmer een reeks fascinerende mentale procedures. Bij juiste toepassing leggen deze procedures veel van de diepgaande mysteries van het menselijk bewustzijn bloot.

Voor het eerst kon een duidelijk verband worden aangetoond tussen de werking van het menselijk gewaarzijn en het technisch vernuft van de mens. Zulke uiteenlopende onderwerpen als religie en natuurkunde bleken opeens bepaalde overeenkomsten te hebben. Begrippen als 'de universele geest', 'massabewustzijn' en 'buitenzintuigelijke waarneming' bleven niet langer onduidelijk en speculatief, maar werden toegankelijk als concrete ervaring.

Leven vanuit Vrije Wil is niet alleen het autobiografische verslag van Harry's speurtocht naar een betere weg - tot verlichting - die uiteindelijk leidde tot de ontdekking en ontwikkeling van het Avatar Materiaal, maar schetst tevens op een heldere en beknopte manier de achtergrond en basis van De Avatar® Cursus.

Je kunt dit boek, Leven uit Vrije Wil, (ook Nederlands) ook online bestellen via de Avatar Boekwinkel.

 

Je hebt de gratis Adobe Acrobat Reader nodig

Als je Acrobat Reader niet hebt, dan is zij gratis te downloaden via de Adobe Acrobat Reader Download pagina. Zorg dat je de Acrobat Reader hebt voordat je het boek download.
Compassion-banner-vert

more-information

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten